Kelebihan Program


KELEBIHAN PROGRAM TONE EXCEL
   


Buat pertama kalinya, syarikat telekomunikasi memberi peluang kepada penggunanya untuk berkongsi hasil keuntungan dari topup prepaid. Dengan peluang yang ditawarkan oleh Tone Excel ini, anda berpeluang memperolehi pendapat tanpa batasan. PERCUMA KREDIT SETIAP KALI TOPUP 

Bermula 10 Januari 2014 tone excel memberikan free extra kredit jika anda buat sebarang tambah nilai berikut:
 
(Harga tambah nilai & rebate yang diterima bergantung pada perubahan dari semasa ke semasa) PERCUMA INSURANS KEMALANGAN INDIVIDU (PA INSURANS) SEBANYAK RM50,000.00 


 
Sebagai ahli Tone Excel anda telah layak untuk dilindungi oleh insurans kemalangan individu berjumlah RM500,000 secara  PERCUMA .
 
Tiada premium tahunan, anda hanya perlu topup minima bulanan RM50 sahaja untuk insuran kekal dan aktif.

Tarikh efektif polisi adalah pada hari ke-61 selepas anda menjadi ahli Tone Excel. Boleh rujuk laman web berikut untuk mendapat polisi insurans anda. 

 > > Polisi Takaful < <
> > Borang Tuntutan < <
>> Borang Penamaan Pewaris Tuntutan <<

 PERCUMA MATA GANJARAN 'BIG POINTS' SETIAP KALI TOPUP 
 


Setiap kali anda topup akan dapat point terkumpul yang dikenali sebagai ‘Big Points’. Bila cukup saja jumlah point yang tertentu anda boleh menebus mata ganjaran.


Anda juga boleh tebus mata ganjaran tersebut dengan tiket kapal terbang Airasia secara percuma. Di bawah ini adalah contoh tawaran yang telah dibuat oleh Airasia untuk menebus mata ganjaran yang terkumpul setelah kita topup setiap bulan.
Jadi dengan menggunakan handset seperti biasa, anda berpeluang terbang ke mana sahaja yang anda inginkan tanpa keluarkan duit poket sendiri. Ini lah istimewa yang tiada pada simkad lain.


 DISKAUN HINGGA 30% PENGINAPAN DI TUNE HOTEL 
 


 CABUTAN BERTUAH TAHUNAN 


 PAKEJ PELANCONGAN @ UMRAH 

 


 APA YANG ANDA TUNGGU LAGI? 
SERTAI KOMUNITI WOW SEKARANG

Register